Tuotteet LapinniemenHelmi

Lapinniemen Helmi tuotteet

Tuoteperheemme on hyvin kompakti. Tuotteet ovat eettisesti tuotettua vegaania luonnonkosmetiikkaa ja monet tuotteistamme valmistetaan Suomessa. Tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, eivätkä ne sisällä sitruunaa.

Sokerointituotteet

1 Pehmeä vartalosokeri, 1 kg
Nimensä mukaisesti pehmein vartalosokerimme, joka soveltuu laajempien viileiden alueiden sokerointiin, kuten sääriin ja käsivarsiin.  Alhaisen optimilämpötilan ansiosta sokeri ei kovetu. Kokeneille sokeroijille. Optimilämpötila 30°.

2 Reilu vartalosokeri, 1 kg
Tämä vartalosokeri on reilu sokerointikaveri, jolla voi tehdä kaikki sokeroinnit päästä varpaisiin! Se on kuitenkin ihanteellisin pienemmillä lämpimillä sokerointialueilla, kuten kainaloissa ja brassissa. Optimilämpötila 35°.

2 Musta Reilu vartalosokeri, 1 kg
Tämä sokeri on tarkoitettu erityisesti tulehdusherkille alueille. Mustassa sokerissa oleva hiili tehostaa sokerin puhdistavaa vaikutusta.  Optimilämpötila 35°.

3 Vahva vartalosokeri, 1 kg
Jumitilanteiden sekä lämpimien kesäpäivien ja kuumien sokerointialueiden tuki ja turva. Ei suositella käytettäväksi yksistään, vaan sekoitettuna toisen sokerin joukkoon helpottamaan sokerimassan käsiteltävyyttä. Optimilämpötila 50°.

Esipuhdistusgeeli, 500 ml
Tehokas ja turvallinen puhdistusgeeli ihon puhdistamiseen ennen sokerointia. Ei suositella käytettäväksi sokeroinnin jälkeen.

Luonnollinen puuteri, 200 g
Talkiton puuteri, joka sisältää rauhoittavaa allantoiinia. Imee kosteuden iholta, sekä vähentää ihoärsytystä sokeroinnin aikana. Voidaan jättää iholle sokeroinnin päätteeksi.

Mango-Eukalyptusvoide, 300 ml
Hellävarainen, kosteuttava ja rauhoittava voide kasvoille ja vartalolle, on hypoallergeeninen ja hajusteeton. Upea luomuvoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Antikomedogeenisenä voide sopii ihanteellisesti myös epäpuhtaan, tai sisäänkasvaneista karvoista kärsivän ihon hoitoon. Mango-eukalyptusvoide 24h ei sisällä lisättyä tuoksua eikä eteerisiä öljyjä. Voide on tuoksuton.

Kuorintahanskat, 1 pari
Ihon hellävaraiseen kuorintaan tarkoitettu kotihoitotuote. Säännöllinen kuorinta ja kosteutus auttaa ennaltaehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja.

 

Tuotepakkaukset

Pikkupakki
Sisältää 1 valitsemasi sokeri, 1 puhdistusgeeli, 1 puuteri, 1 Mango-Eukalyptusvoide ja 1 pkt käsineitä.

Aloituspakkaus
Sisältää 6 valitsemaasi sokeria, 2 puhdistusgeeliä, 2 puuteria, 2 Mango-Eukalyptusvoidetta, 3 pkt käsineitä, 2 paria kuorintahanskoja, 10 kertakäyttöstringiä sekä 1 koulutus.

Sokerointitarvikkeet

Nitriilikäsineet, 100 kpl
Ohuet ja kestävät nitriilikäsineet. Saatavilla koossa XS-M.

Kertakäyttöstringit, 10 ja 100 kpl
One-size -kokoa olevat kertakäyttöiset alushousut, jotka sopivat kaikenkokoisten asiakkaiden päälle.

Sokerilämmitin
Yhdelle sokeripurkille tarkoitettu lämmitin, jolla pidät sokerin optimilämmössään koko päivän. Portaaton lämmönsäätö.

Diamond Dress
Timanttinen työasu!

Kuituliinat
Monikäyttöiset liinat hoitopedin suojaukseen sokeroinnissa.