Tuotteet LapinniemenHelmi

Lapinniemen Helmi tuotteet

Tuoteperheemme on hyvin kompakti. Tuotteet ovat eettisesti tuotettua vegaania luonnonkosmetiikkaa ja monet tuotteistamme valmistetaan Suomessa. Tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, eivätkä ne sisällä sitruunaa.

Sokerointituotteet

1 Pehmeä vartalosokeri, 1 kg
On kruununjalokivemme, joka on parhaimmillaan viileillä ja laajoilla alueilla, kuten säärissä ja käsivarsissa. Tällä sokerilla sokeroit sääret 10-15 minuutissa, sillä alhaisen optimilämpötilan ansiosta sokeri ei kovetu. Kokeneille sokeroijille. Optimilämpötila 30°

2 Reilu vartalosokeri, 1 kg
On sokeri, jolla teet kaikki sokeroinnit päästä varpaisiin. Se on parhaimmillaan kainalo- ja brassialueilla, jotka ovat lämpimän kosteita alueita sokeroida. Optimilämpötila 35°.

2 Musta Reilu vartalosokeri, 1 kg
On tarkoitettu erityisesti tulehdusherkille sokerointialueille, mutta on aktiivihiilen ansiosta aivan ihana myös säärten sokerointiin. Optimilämpötila 30°.

3 Vahva vartalosokeri, 1 kg
On lämpimien ja kosteiden kesäpäivien tuki ja turva. Ei suositella käytettäväksi yksistään, vaan sekoitettuna toisen sokerin joukkoon helpottamaan sokerimassan käsiteltävyyttä. Optimilämpötila 50°.

Valkea vartalosokeri, 1 kg
on lähes vettä hylkivä erikoissokeri tilanteisiin, missä kosteus vaikeuttaa sokerointia. Erityisesti kesällä ilmankosteuden noustessa korkeaksi tämä on aivan ihana tuki ja turva brasseihin.

Esipuhdistusgeeli, 500 ml
On tehokas ja turvallinen puhdistustuote ennen sokerointia. Ei suositella käytettäväksi sokeroinnin jälkeen.

Luonnollinen puuteri, 200 g
Vähentää sokerin ihoärsytystä ja sitoo itseensä kosteutta. Puuteri on talkittoman koostumuksensa ansiosta turvallinen myös brassisokerointiin. Sisältää rauhoittavaa allantoinia.

Rauhoittava vartalovoide, 300ml ja 500ml
On nopeasti imeytyvä kevyt voide koko vartalolle. Erinomainen sisäänkasvaneiden karvojen torjuntaan. Voiteessa tuoksuu miedosti eukalyptusöljy, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ehkäisee tulehduksia. 

Kuorintahanskat, 1 pari
On ihon hellävaraiseen kuorintaan tarkoitettu kotihoitotuote. Säännöllinen kuorinta ja kosteutus auttaa ennaltaehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja.

 

Tuotepakkaukset

Pikkupakki
Sisältää 1 valitsemasi sokeri, 1 puhdistusgeeli, 1 puuteri, 1 vartalovoide ja 1 pkt käsineitä.

Aloituspakkaus lämpö
Sisältää 3 sokeria, 1 puhdistusgeeli, 1 puuteri, 2 vartalovoidetta, 2 pkt käsineitä, 2 paria kuorintahanskoja sekä sokerilämmitin

Aloituspakkaus tekniikka
Sisältää 6 sokeria, 2 puhdistusgeeliä, 2 puuteria, 2 vartalovoidetta, 3 pkt käsineitä, 2 paria kuorintahanskoja, 10 kpl stringejä, 1 koulutus

Sokerointitarvikkeet

Nitriilikäsineet, 100 kpl
Ohuet ja kestävät nitriilikäsineet. Saatavilla koossa XS-M.

Kertakäyttöstringit, 10 ja 100 kpl
One-size -kokoa olevat kertakäyttöiset alushousut, jotka sopivat kaikenkokoisten asiakkaiden päälle.

Sokerilämmitin
Yhdelle sokeripurkille tarkoitettu lämmitin, jolla pidät sokerin optimilämmössään koko päivän. Portaaton lämmönsäätö.

Diamond Dress
Timanttinen työasu!