Rouva Sokerit LapinniemenHelmi

Rakkaudessa kuten sokeroinnissa joutuu joskus etsimään sitä oikeaa pidemmän aikaa. Sitä melkein luopuu uskosta, että löytää sen unelmien kumppanin pitkäaikaiseen sokerointi suhteeseen. Vuosien varrella erilaisten kokeilujen kautta ajatukseni kirkastuivat siitä mitä kaipaan täydelliseltä sokerilta. Oma hoitolani on talvella viileä ja kesällä lämmin. Käteni myös lämpenevät sokeroinnissa. Lisäksi useampi sokerointi päivässä tuntui sormien päissä ja ranteissa.  Tarvitsin siis tuotesarjan josta löytyy sekä pehmeitä että kovia sokereita.

Lapinniemen Helmi on täydellinen vastaus. Lapinniemen Helmellä on markkinoiden pehmein ja ergonomisin sokeri. Tällä sokerilla sokerointi ei rasita käsiäsi vaan tekee työskentelystä ihanan helppoa. Lisäksi valikoimista löytyy lämpimien ja kosteiden kesäpäivien tueksi ja turvaksi Valkea ja Vahva vartalosokerit. 

 

Uskalla rakastua Lapinniemen Helmen vartalosokereihin joko uudelleen tai ensimmäistä kertaa. Tuotteeseen luottavat sadat kosmetologit laillani ympäri Suomen. 

 

Tervetuloa rakastumaan Lapinniemen Helmeen.

Nina,

Nina Porotähti