Koulutukset LapinniemenHelmi

LUONNOLLISEN SOKEROINTITEKNIIKAN KOULUTUKSET

Koulutuksemme on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat pitää huolta menestyvän liiketoiminnan lisäksi myös omasta ja asiakkaidensa hyvinvoinnista. Meidän tarkoituksemme on tukea sokerointiasi tehden siitä luonnollista, ergonomista ja menestyksekästä.

Luonnollisen sokeroinnin peruskoulutus
Koulutuksessa pääpaino on luonnollisen sokerointitekniikan opettelemisessa alusta alkaen. Luonnollinen liike omaa kehoa kuunnellen tekee sokeroinnista ergonomista, taloudellista ja nopeaa. Koulutuksessa runsaan teoriaopetuksen lisäksi sokeroidaan parityönä sääret, kainalot, bikiniraja ja kasvot. Koulutuksen
jälkeen voit työskennellä sokeroijana ammattimaisesti

Luonnollisen sokeroinnin ergonomia- ja nopeuskoulutus
Koulutuksessa keskitytään sokerointitekniikan viimeistelyyn, jolloin sokeroinnista tulee luonnollisen kevyttä ja nopeaa. Ergonominen ja hellävarainen sokerointitekniikka vakiinnuttaa asiakaskunnan ja lisää kassavirtaa sokeroijaa kuormittamatta. Runsaan teoriaopetuksen lisäksi sokeroidaan parityönä sääret.
Lisäksi saat hyvät vinkit luonnolliseen kehonhuoltoon. Koulutus on tarkoitettu sokerointia harjoittaneille.

Luonnollinen brassi- ja kivunlievityskoulutus
Brasilialainen sokerointi on vaativa sokerointi, mutta oikealla, kurinalaisella ja luonnollisella sokerointitekniikalla se on sokeroinneista kaikkein kevein ja tuottoisin. Koulutuspäivänä tehdään brasilialainen sokerointi 2-3 hengen ryhmissä mallille. Kouluttamallamme sokerointitekniikalla sokerointi onnistuu varmasti ja on asiakkaalle mahdollisimman kivuton. Koulutus on tarkoitettu sokeroinnin hallitseville ammattilaisille.

Tulevat koulutuksemme löydät täältä.